Ofte stilte spørsmål

Hvor utfører dere oppdrag?
Foreløpig utfører vi oppdrag i Oslo, og nærliggende steder som Bærum og Asker. Ta gjerne kontakt med oss, så vurderer vi om vi kan gjennomføre et prosjekt hos deg.
Maler dere utendørs også?
Vater maler naturligvis både innendørs og utendørs!
Hva er en videobefaring?
Videobefaring er helt lik en vanlig befaring, den eneste forskjellen er at vi ikke kommer hjem til deg, men tar det hele over video. På videobefaringen får vi oversikt over hva du har lyst å gjøre i boligen din. Deretter vil vi innen kort tid gi deg et pristilbud på arbeidet. Effektivt og enkelt, akkurat sånn som det burde være.
Er det noe jeg må gjøre før videobefaringen?
Det første du gjør er å booke en videobefaring på vår nettside når det passer deg. Før befaringen kan det være greit å tenke litt gjennom hva du vil gjøre i boligen din, men vi vil naturligvis hjelpe deg med å finne gode løsninger underveis. Dersom du har ca kvadratmeter på rommene du ønsker å male, så oppgir du dette til oss på befaringen. Alt du trenger for å gjennomføre videobefaringen er en smarttelefon eller et nettbrett.
Hvordan foregår videobefaringen?
Når du booker time sender vi deg en innkallelse med link til befaringen. Trykk deg inn på denne linken til avtalt tidspunkt. En av våre erfarne malere vil gjennomføre befaringen med deg fra våre kontorer. Vi har gode rutiner på hvordan vi skal gjennomføre befaringer på best mulig måte for deg som kunde, og malerne våre vil veilede deg gjennom hele befaringen. Enkelt og greit.
Må jeg rydde vekk møblene mine før dere kommer?
Du trenger ikke å gjøre noe før vi kommer, dette snakker vi nærmere om på videobefaring.
Må jeg kjøpe inn noe utstyr til dere kommer?
Du trenger ikke å kjøpe inn noe utstyr på forhånd.
Må jeg vaske før dere kommer?
Det er ikke nødvendig å vaske før vi kommer. Vår ambisjon er at leiligheten skal være i bedre stand når vi forlater den enn når vi kom.
Kjøper dere inn malingen?
VI kjøper inn malingen til faste lave priser. Våre gode avtaler kommer deg som kunde til gode.
Kan dere male hvilken som helst farge?
Det viktigste for oss er at du som kunde blir fornøyd. Derfor kan vi selvfølgelig male hvilken som helst farge.
Hva skjer med malingsrestene som er til overs, kan jeg beholde de?
Dersom du vil beholde malingsrestene som er til overs kan du selvfølgelig gjøre dette, helt gratis.